Eerste online afslankmethode met een persoonlijke coach via webcam

BenFit.nl is hét succesvolle voedings- & levensstijlprogramma onder begeleiding van een persoonlijke coach. De methode is geschikt voor iedereen die na jarenlang diëten en jojoën op zoek is naar een alternatief. Het programma was al op meer dan 100 plaatsen in Nederland en België te volgen, maar nu kun je ook online afvallen met BenFit. Je maakt een online afspraak, logt in en via de webcam zie en hoor je jouw coach. Elke week een online sessie, 12 weken individueel op jouw lichaam afgestemde voedingsadviezen én vergoed door een groot aantal zorgverzekeraars.

Eet!

Met het BenFit programma wat 12 weken duurt, ga je onder begeleiding van een persoonlijke coach aan de slag met je levensstijl. Je hebt wekelijks een gesprekje en je krijgt voedingslijsten die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam. Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten.

Beweeg!

Bij een gezonde levensstijl hoort lichaamsbeweging. Als je bezig bent met BenFit sport je enkele keren per week. Daarin wordt je goed begeleid door jouw BenFit coach. Je conditie zal verbeteren en je verbranding gaat omhoog. Elke week merk je dat jouw lichaam fitter wordt en dat je meer energie krijgt. Je zult zoveel baat hebben bij het bewegen, dat je het niet meer wilt missen!

Relax!

Het doel van BenFit is dat je een balans vindt waarbij je zorgt voor jouw lichaam en gezondheid terwijl je intens geniet van het leven. Tijd maken voor ontspanning levert daar ook een grote bijdrage aan. Je gaat bewust tijd maken voor jezelf en je gezondheid. In de drukte van alledag zal ontspanning een vast plekje krijgen, dat je helpt lekker in je vel te zitten.

Een nieuwe levensstijl

Het BenFit programma laat je niet alleen een tijdje anders eten, bewegen en ontspannen. Je persoonlijke coach begeleidt je in een levensstijlverandering, een lange termijn oplossing. We laten je begrijpen hoe het lichaam werkt en stellen je in staat om op gewicht te komen én te blijven. Het BenFit werkboek, een echte eye-opener, zal je daarbij helpen. Stap voor stap leer je meer over voeding, je lichaam, je stofwisseling, het belang van beweging en ontspanning, maar ook wat er voor nodig is om je levensstijl blijvend te veranderen.

BenFit Online, vergoed door zorgverzekeraars

De meest recente ontwikkeling binnen het BenFit programma is dat je de deur niet meer uit hoeft! Ook vanuit je eigen vertrouwde omgeving kun je werken aan een gezondere levensstijl. Je gaat werken aan de pijlers eet, beweeg en relax en jouw persoonlijke coach motiveert je om door te gaan tot jouw doel is bereikt. Kijk op www.benfit.nl voor meer informatie. Op www.gewichtsconsulenten.nl kun je checken hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoedt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*