Eerste online trainingsbureau van Nederland geopend

,

Eerste online trainingsbureau van Nederland geopend

www.evelp.nl

Online trainen is een nieuw fenomeen waarmee voor het eerst volledig online persoonlijke vaardigheden getraind kunnen worden. Voorbeelden van deze trainingen zijn: Assertief handelen, energiek aan het werk, mindfulness en sollicitatietrainingen. Online trainen is gebaseerd op de
bewezen effectiviteit van online therapie.

Oprichter en arbeids- en organisatie psycholoog Drs. Tosca Gort: ’’Online trainen is de toekomst en sluit 100% aan bij ‘het nieuwe werken’. Je bent vrij om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken waar en wanneer je maar wilt.’’

Hoe ziet een eTraining er uit?

Eenmaal in de leeromgeving ziet u de opbouw van een eTraining: bijvoorbeeld 5 modules met elk 10 opdrachten. U wordt automatisch gekoppeld aan de expert (de eCoach) die u gedurende de hele eTraining persoonlijk gaat begeleiden via de leeromgeving. Opdrachten kunnen filmpjes, modellen, open vragen, leesopdrachten, audio etc. zijn. De modules zijn zo opgebouwd dat ze maximaal een half uur duren, daarna gaat u ermee aan de slag in het echte leven en koppelt u uw ervaringen terug naar uw eCoach. Er staan diverse gratis trainingen op evelp.nl open om te proberen.

Hoe werkt eTrainen?

Het vernieuwende en de werking zit vooral in het niveau waarop een eTraining plaats vindt: Gedrag komt niet zomaar tot stand. Het zijn de onderliggende overtuigingen, normen en waarden en motieven die ervoor zorgen dat men bepaalde gedragingen tot uiting brengt. De eTrainingen van
Evelp zijn zo opgezet dat u aan de slag kunt met deze zaken en ze daarna gelijk in de praktijk kunt oefenen. Daarmee gaat eTrainen veel verder dan bijv. elearning trajecten waarbij alleen maar op theoretisch niveau kennis opgedaan wordt over een onderwerp.

Over Evelp

Ons start team bestaat uit meer dan 20 professionals waarmee we 25+ eTrainingen aanbieden via de website. Onze missionstatement is: ‘’Evelp, de beste online trainingsomgeving van Nederland’’

Noot voor de redactie:

Achtergrond artikelen kunt u vinden via: http://www.evelp.nl/pers/

Voor foto’s en extra informatie:
Contactpersoon: T.S. Gort
Tel: 06 24 868 246
Email: tosca@evelp.nl
Zakkendragershof 33, 3511 AE, Utrecht

www.evelp.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*