Formule 1 coureur Lucas di Grassi krijgt eigen TW Steel horloge

TW Steel TW653

TW Steel TW653

Hij is jong, talentvol en draagt sinds kort zijn eigen TW Steel horloge. De Braziliaanse formule 1 coureur Lucas di Grassi heeft zich hiermee in een exclusief rijtje (ex-)coureurs geschaard als Dario Franchitti, David Coulthard, Emmerson Fittipaldi en Tom Coronel. En zijn eigen horloge? De TW652 (45 mm) en TW653 (50 mm) zijn in al hun eenvoud prachtige sierraden.

Een zwart lederen armband, een PVD zwarte behuizing en een antraciet grijs/zwarte wijzerplaat. Het maakt de roodwitte secondewijzer tot zeer opvallend attribuut in de TW Steel Lucas di Grassi Special Edition. Het horloge is er in een 45 millimeter en 50 millimeter editie verkrijgbaar en behoort daarmee tot de XL horlogefamilie. Naast een chronograaf beschikt het Lucas di Grassi horloge over dag, datum en 24-uurs weergave. Het horlogeglas is van gehard mineraal, de tijdsaanduiding is analoog en het quartz uurwerk is vervaardigd door Citizen Miyota. De TW653 en TW652 zijn waterbestendig tot 50 meter (5ATM). Op de achterzijde van het horloge staat de handtekening van de formule 1 coureur.

Lucas di Grassi is sinds 2010 actief in de formule 1 voor Virgin Racing. In 2007 wist de 26-jarige Braziliaan als tweede te eindigen in de GP2 Series. Dit leverde hem een rol als testcoureur op bij Renault F1. Voor het seizoen 2012 heeft hij nog geen stoeltje bij een formule 1 team weten te bemachtigen.

Kijk voor meer horlogenieuws op www.horlogenieuws.wordpress.com.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*