Game spelen op een tablet

Pc tablets zijn erg opvallend omdat het erop lijkt dat ze alleen uit een beeldscherm bestaan, maar het computer gedeelte zit erachter en in de randjes zitten de aansluitingen voor ander apparatuur. Tablet computers worden bediend door met de vingers het touchscreen aan te raken. Programma’s worden gestart door op een pictogram te drukken en het intypen van tekst geschiedt door een toetsenbord dat op het scherm verschijnt. Het voordeel van een touchscreen is dat je geen muis en toetsenbord meer nodig hebt.

Het eerste pc tablet verscheen in april 2010 op de markt waarvan er binnen korte tijd heel veel werden verkocht. In Nederland zijn er meer dan 300.000 tablets verkocht. Tablets zijn kleiner en lichter dan een laptop en groter dan een smartphone. Het besturingssysteem van een tablet bepaalt van welk software er gebruik gemaakt kan worden, bijvoorbeeld voor tekstverwerkingsprogramma’s, internetten, e-mailen, foto’s beheren en game spelen. De komende periode zullen er nieuwere modellen van tablets op de markt verschijnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*