Goed doel steunt bedrijven

, , , , , , ,

Persbericht

Haarlem, 2 maart 2011

Goed doel steunt bedrijven
Goede doelen die bedrijven steunen. Het lijkt de omgekeerde wereld. Toch bewijzen drie jonge Haarlemse ondernemers dat dit unieke concept een succesformule is. Bedrijven voor Charity biedt exclusieve diensten aan bedrijven waardoor o.a. de concurrentiepositie wordt versterkt en bedrijven kunnen besparen op hun marketingbudget. Als een bedrijf gebruik maakt van deze diensten gaan alle kosten hiervan naar een kinderproject van hun keuze. Uit onderzoek is gebleken dat deze marketingstrategie zeer positieve effecten heeft op ondernemingen.

De drie ondernemers hebben Bedrijven voor Charity opgericht om eerlijke, transparante goede doelen te steunen en bedrijven te stimuleren zich in te zetten voor de samenleving. Volgens woordvoerder Erwin Klomp past dit project bij een verandering in de zakelijke wereld die steeds meer maatschappelijk betrokken wordt. “Hoe het er nu naar uitziet gaat die trend zich nog flink doorzetten. Daar ben ik erg enthousiast over, want naast de meerwaarden voor bedrijven heeft ook de maatschappij er baat bij.”
Via Bedrijven voor Charity wordt voor uw bedrijf een social identity opgebouwd waarmee u zich onderscheidt van een concurrent en uw positie versterkt op de markt. Daarnaast wordt uw bedrijf officieel erkend als ”charity” bedrijf, waarvan u optimale exposure en uiting krijgt in de media. Buiten de winstgevende resultaten op lange termijn van deze strategie kunt u uw investering op korte termijn terugverdienen. Via www.bedrijvenvoorcharity.com kunnen consumenten namelijk van uw diensten en/of producten gebruik maken en tegelijkertijd bijdragen aan het steunen van kinderprojecten.

Woordvoerder Erwin Klomp: “Het geld wordt zo op meerdere manieren besteed en daardoor kunnen bedrijven in deze economisch moeilijke tijd besparen op hun marketingbudget en tegelijkertijd maatschappelijk ondernemen.  Bovendien heeft u zo de kans interne en externe klant bewust te maken van uw maatschappelijke betrokkenheid”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*