Gratis AED voor uw gebouw

,

Veel sportclubs, verenigingen, kerken en scholen beschikken door een tekort aan financiële middelen nog niet over een Automatisch Externe Defibrillator, terwijl het bezit hiervan levensreddend kan zijn. AED importeur Defibrion uit Groningen heeft besloten non-profit organisaties hierin te steunen door de actie “Sponsor een AED” in het leven te roepen.

Jaarlijks worden in Nederland 16.000 mensen getroffen door een hartstilstand. Als binnen zes minuten na een hartstilstand wordt gedefibrilleerd met een AED in combinatie met reanimatie, stijgt de overlevingskans van 10% naar 70%. Een Automatisch Externe Defibrillator is een apparaat waarmee men een elektrische schok aan het hart kan toedienen, wanneer er sprake is van levensbedreigende hartritmestoornissen. De AED mag door iedereen in Nederland bediend worden. Defibrillatoren zijn veilig, betrouwbaar en zullen alleen een schok afgeven wanneer analyse uitwijst dat dit noodzakelijk is. Toch beschikken veel gebouwen nog niet over een AED.

Uit ervaring is gebleken dat sportclubs, verenigingen, kerken en scholen graag de zekerheid van een AED willen hebben, maar niet over de financiële middelen beschikken om tot aanschaf over te gaan. De actie “Sponsor een AED” is bedoeld om organisaties door middel van sponsoring van een AED te voorzien. Om in het bezit te komen van een defibrillator heeft de organisatie vier sponsoren nodig die ieder bereid zijn een eenmalig bedrag van €300,- (excl. 6% btw) te investeren. De organisatie kan dan zonder hoge kosten de zekerheid van een AED hebben.

Zo doet u mee

Stap 1     Vraag de poster “Sponsor een AED” aan via www.sponsoreenaed.nl.  Hang deze poster op een opvallende plaats in uw gebouw. Hier kunnen de sponsoren zich op intekenen.

Stap 2     Plaats de banners (te vinden op www.sponsoreenaed.nl) op uw eigen website om de actie extra onder de aandacht te brengen. Word ook lid van onze Facebook, LinkedIn en Hvyes pagina’s voor het laatste nieuws.

Stap 3     Als de sponsorlijst vol is, kan de ingevulde poster naar ons geretourneerd worden. In ruil voor de sponsoring zullen de bedrijfsnamen/ logo’s op een luxe bordje naast de AED te zien zijn.

Stap 4     Het AED pakket wordt de sportclub, vereniging, kerk of school toegezonden zodra alle betalingen verwerkt zijn. Het pakket bestaat uit: de Heartsine Samaritan PAD, extra back-up PadPak (electrode plus batterij), wandhouder, draagtas, reanimatiekit, AED stickers en een sponsorbordje.

Ga voor meer informatie en posters naar www.sponsoreenaed.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*