Groot vloeronderhoud na carnaval

Op sommige plaatsen in Nederland staan mensen te zemen en te vegen om de laatste restjes van carnaval schoon te maken. Terwijl winkeliers de ramen schoon zemen zijn gemeentemedewerkers druk bezig slingers en confetti van de stoepen af te blazen.

Café- en zaaleigenaren werken al dagen heel hard om hun zaken weer schoon te krijgen en vloeronderhoud te plegen. De spuitbusjes met sliertjes in allerlei kleuren zijn de meest verschrikkelijke, ze zitten overal tegenaan. Confetti zit overal tussen die komen ze nog maanden tegen.

Sommige houten vloeren liggen vol met bierviltjes, vlaggen, slingers en hebben bruine plekjes door bier dat gemorst is, dat er zelfs een schuurmachine voor houten vloer schuren aan te pas moet komen. Voordat de vloer geschuurd zal worden moer er eerst geveegd en gestofzuigd worden. Daarna kan er geschuurd worden, vloer lak en houten vloer olie eroverheen. De spuitserpentines krijg je er anders niet af, want die zijn moeilijk te verwijderen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*