Hoekbank en lederen banken op de nationale bouwbeurs

Elk jaar wordt er rondom dezelfde tijd de nationale bouwbeurs georganiseerd. Deze jaarlijkse bouwbeurs is voor iedereen die wil bouwen, verbouwen, inrichten, herinrichten of gewoonweg ideeën wil opdoen.

Op de jaarbeurs zullen er honderden exposanten deelnemen die producten en diensten op het gebied van wonen zullen tentoonstellen. Er zal bijvoorbeeld info te verkrijgen zijn over het inschakelen van een aannemer, bouwbedrijf, architect of het rond krijgen van een financiering om te bouwen of te verbouwen. Ook kun je er terecht voor advies op het gebied van woninginrichting, keukens, badkamers, haarden, muren, vloeren en plafonds. Daarnaast bent u er ook terecht voor diverse meubelen zoals hoekbanken, zitbanken, lederen banken of hoekbank op maat.

Mensen die inspiratie willen opdoen op het gebied van wonen, interieur en inrichting van huis en tuin, kunnen de nieuwste trends en ideeën bekijken op de nationale bouwbeurs vanaf 1 t/m 3 april 2011. Voor kinderen is de entree gratis, daarnaast is er ook gratis kinderopvang.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*