iLogix organiseert unieke Microsoft SharePoint infrastructuur sessie

, , , , ,

iLogix Nederland B.V.Utrecht, 31 maart 2011 – iLogix Nederland B.V., kondigt vandaag aan donderdag 21 april 2011 samen met haar partners Microsoft, Hitachi Data Systems en STEALTH Software een informatieve lunch and learn sessie te organiseren. De vierde van een reeks interactieve lunch and learn sessies gericht op ICT professionals. Deze sessie zal in het teken staan van de uitdaging die geldt voor veel organisaties: hoe gaan we effectief om met de explosieve groei van SharePoint omgevingen”.

Informatie is de levensader van iedere onderneming en moet op ieder moment snel een eenvoudig beschikbaar zijn. Om dit te bereiken omarmen steeds meer ondernemingen Microsoft SharePoint voor het centraliseren en consolideren van informatie. Hierdoor is het mogelijk deze informatie doelgericht en gepersonaliseerd te delen met groepen en individuele gebruikers. Deze manier van informatie delen bezorgt nieuwe uitdagingen voor zowel de IT & business.

Samen met haar partners Microsoft, Hitachi Data Systems en STEALTH Software gaat iLogix Nederland donderdag 21 april op een interactieve manier antwoord geven op vragen zoals: Wat kan SharePoint voor uw organisatie betekenen? Hoe kunt u effectief omgaan met de explosieve groei van ongestructureerde data binnen uw SharePoint omgeving? Wat kunt u doen om de performance van uw omgeving te verbeteren? Uw SharePoint infrastructuur over meerdere locaties of landen, hoe pakt u dat aan? Hoe omgaan met de beveiliging en integriteit van de opgeslagen informatie? Daarnaast zullen specifieke vragen van de aanwezige bezoekers door het team van specialisten worden beantwoord.

Door het Microsoft SharePoint platform te combineren met STEALTH Content Store en het krachtige Hitachi Content platform ontstaat een oplossing welke de prestaties van de infrastructuur drastisch verbetert. Daarnaast verhoogt deze oplossing de controle over de SharePoint infrastructuur waardoor er een betere Total Cost of Ownership (TCO) wordt gerealiseerd.

“In de markt is er veel te doen over Microsoft SharePoint, het snelst groeiende platform van Microsoft”, aldus Jochem Steman, directeur van iLogix Nederland. “Steeds meer bedrijven worstelen met de vraag hoe men effectief kan omgaan met de huidige en toekomstige explosieve groei van de data binnen het SharePoint platform, zonder dat de kosten uit de hand loopt. Daarnaast is er steeds meer interesse in gebruik van SharePoint voor compliance doeleinden. Tijdens deze sessie bieden we samen met onze strategische partners een unieke oplossing op deze vragen”.

De lunch and learn sessies van iLogix vinden elke maand plaats in Restaurant Slangevegt te Breukelen. Per lunch sessie is er ruimte voor maximaal 20 personen. Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden en zich tevens inschrijven op: http://www.lunchandlearn.nl/

Over iLogix Nederland B.V. :
iLogix Nederland levert innovatieve oplossingen, diensten en producten op gebied van datamanagement vraagstukken. Dit doen wij vanaf een globaal advies tot aan de levering, implementatie en het beheer. Wij leveren deze oplossingen aan een breed scala van klanten zoals multinationals, overheden, instellingen en aan bedrijven in het Midden en Klein Bedrijf. iLogix heeft diverse strategische partnerships gesloten met toonaangevende storage en virtualisatie leveranciers. Hierdoor heeft iLogix alle kennis en disciplines in huis om totaal oplossingen te realiseren, van advies en implementatie tot aan training en support. Daarnaast kan iLogix een breed pakket van storage- & datamanagement diensten aanbieden. Het hoofdkantoor van iLogix Nederland is gevestigd in Utrecht. Voor meer informatie bezoek: http://www.ilogix.nl/

Over Hitachi Data Systems 

Hitachi Data Systems is wereldwijd leverancier van storage-oplossingen en dochterbedrijf van Hitachi Ltd (NYSE: HIT). Het bedrijf ontwikkelt storage producten met de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid om risico’s van klanten te verlagen en ROI te maximaliseren. Door vanuit de filosofie van Service Oriented Storage de nadruk te leggen op het klantperspectief en daarbij de beste hardware, software en services te leveren, komt HDS tegemoet aan de behoeften van zijn klanten. HDS telt 2.900 medewerkers en doet zowel direct als via het partnerkanaal zaken met bedrijven en instellingen in meer dan 170 landen. Bijna 60 procent van de Fortune 100 bedrijven is klant van HDS. 
Voor meer informatie: http://www.hds.com/

Over Microsoft:
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is een bekend innovator op het gebied van software, diensten en technologie voor zowel zakelijk als persoonlijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan oplossingen en diensten die mensen en organisaties overal ter wereld in staat stelt hun ambities te verwezenlijken. Voor meer informatie: http://www.microsoft.com/

Over STEALTH Software B.V.:
STEALTH Software B.V. is een toonaangevende leverancier van connectoren voor de koppeling van samenwerkingsplatformen, zoals bijvoorbeeld SharePoint, met (cloud) storage software- en hardware platformen. Het bedrijf opereert wereldwijd via een netwerk van partners en distributeurs. Het is STEALTH Software’s missie om geavanceerde technologieën te leveren die applicaties naadloos integreren met onderliggende infrastructuur. Dit stelt bedrijven in staat om hun voordeel te doen met informatie- en content management in zg. “cloud computing” omgevingen. Connectoren kunnen worden geboden voor zowel “on-premise” alsook “off-premise” infrastructuren, afhankelijk van de voorkeur van de klant. Met onze non-intrusieve en transparante oplossingen helpen wij onze klanten om te gaan met de complexiteit van hun IT-landschap, terwijl de operationele IT-uitgaven worden gereduceerd en aan de Service Level Agreements wordt voldaan. Voor meer informatie bezoek http://www.stealthsoftware.co/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*