IPL.kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Zoetermeer – Nasrin Dawody heeft  enkele jaren geleden besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Begin 2008 startte zij de schoonheidssalon aan huis  en bouwde in de afgelopen jaren een aanzienlijke klantenkring op. Vanaf dit jaar is de salon verhuisd naar Willem dreeslaan 384 in Zoetermeer en worden de cliënten van Nasrin’s beautysalon ontvangen in een eigen professioneel ingerichte praktijkruimte. Onder deskundige zorg en behandeling van Nasrin behoort ongewenste beharing na een aantal behandelingen tot het verleden.

Ik heb altijd een fascinatie gehad voor ontharing en welke technieken daar aan te pas komen.Voordat ik er aan begon heb ik uitgebreid onderzoek gedaan naar wat er is op dit gebied, wat ik zou willen en welke mogelijkheden voor mij geschikt zijn. Bij de definitieve keuze van de machine heb ik mij puur laten leiden door de belangen van de consument. En uiteindelijk is de keuze gevallen op een apparaat dat ISO gecertificeerd is, gebruiksvriendelijk en volkomen veilig in het gebruik .Er kan nagenoeg niets mis gaan tijdens een behandeling.”

Er vindt altijd een kort intakegesprek plaats om een huid- en haaranalyse van de cliënt vast te stellen, want die zijn van invloed op het resultaat. In de meeste gevallen kan de behandeling vrijwel direct daarna plaats vinden. De ontharing gebeurt door middel van flitslicht; de zogeheten IPL methode (Intense Puls Light). IPL werkt in op het pigment van de huid en de haartjes. Een brede lichtstraal vult de poriën met licht dat door het haar geabsorbeerd wordt en door de huid weerkaatst. Waar de straal op zijn breedst is wordt ook het haarzakje en daarbij de voedingsbodem vernietigd. En daarmee verschilt de IPL methode van de Laser-behandeling, Laser waarbij een gebundelde lichtstraal wordt gebruikt die dieper gaat waardoor kans bestaat op huidbeschadiging.

Ontharen is een duidelijke trend en voor een  andere noodzaak.

En in mijn klantenkring bevinden zich mensen van jong tot oud. Overbeharing bij vrouwen kan het gevolg zijn van verschillende hormoonpieken, zoals de puberteit, zwangerschap en de overgang. En vooral gezichtsbeharing is een precair onderwerp. Wat voor mij niet erg lijkt, kan door de persoon in kwestie wel als heel lelijk ervaren worden, waarbij soms ook een gevoel van schaamte te pas komt. Het geeft altijd veel voldoening als ik mensen na een behandeling blij zie vertrekken. Ook mannen vormen een gestaag groeiende groep die voor ontharing kiezen. En daaronder vallen vooral de wielrenners, zwemmers en bodybuilders. Het verwijderen van haar heeft ook voor mannen diverse redenen.

Nu beginnen met behandelen betekent volgens Nasrin een nu al historische zomer in het vooruitzicht hebben. De meeste mensen komen pas in april op het idee om er iets aan te laten doen. Omdat er zo’n zes tot tien behandelingen nodig zijn, en er vier tot zes weken tussen moet zitten, ben je in april echt te laat om er in de zomer van te kunnen profiteren.Tevens is er voor mannen de mogenlijkheid behandeld te worden door een mannelijke specialist. Vakkundigheid, persoonlijke aandacht.kwaliteit en welbevinden zijn belangrijke uitgangspunten bij al onze behandelingen. Tevens willen wij wellness & beauty behandeling voor iedereen betaalbaar en haalbaar maken

Nasrin, die vooral veel klanten via mond-tot-mondreclame in haar behandelstoel ontvangt, wordt regelmatig op straat aangesproken. ‘’Mensen willen vooral weten of het pijn doet. Dan zeg ik altijd dat het niet geheel pijnloos is maar dat er veel afhangt van je eigen gevoeligheid. Maar wie zijn bovenlip wel eens harst, ondergaat meer pijn dan met mijn apparaat.”

Nasrin’s beauty salon

www.nbeautysalon.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*