ISRAPUNT STEUNT OPEN SOURCE CHALLENGE TEAM MET GOEDE DOELEN ACTIE

Op 5 november gaan Martijn ten Broeke uit Ruurlo en Arno Jolink uit Brummen met het Open Source Challenge Team van start met de Amsterdam-Dakar Challenge. De opbrengsten hiervan gaan naar drie goede doelen, namelijk KiKa, de Nederlandse Brandwonden Stichting en Stichting ‘Doe een Wens’.

In een 23 dagen durende rally gaan beide heren het gevecht aan met zandstormen, kou, regen en alle overige elementen van de natuur. Een uitdaging die je maar één keer in je leven aangaat en waar zowel Martijn ten Broeke als Arno Jolink al tijden van dromen. De lijfspreuk van de heren is ‘life is for living, and living is free…’ Martijn ten Broeke: ‘Het wordt daarom tijd dat we de uitdaging aangaan. De eerste hindernis is genomen. We hebben afgelopen week een Landrover Discovery 300TDI uit ’97 opgehaald. De komende maanden gaan we de auto verder gereedmaken voor de rally.’

‘Er zijn al veel sponsoren die geld, maar ook materialen ter beschikking stellen. De donatie van IsraPunt Telecom & ICT uit Zutphen is natuurlijk geweldig en helpt ons weer een stukje verder met het bereiken van ons doel om zoveel mogelijk geld op te halen’, aldus Ten Broeke.

Maar de heren zijn er nog lang niet. Zij willen niet alleen hun eigen droom verwezenlijken, maar juist zoveel mogelijk geld binnen halen voor de goede doelen. Jolink: ‘Ik heb eens iets gedaan voor Stichting ‘Doe een Wens.’ Dat gaf zo’n ongelooflijk goed gevoel, dat we zoveel mogelijk geld willen ophalen voor organisaties die echt iets bijdragen.’

‘We weten dat ondernemers vaak worden gevraagd om een evenement of een vereniging te sponsoren. Voor de Amsterdam-Dakar Challenge doen we niet anders. Wat we misschien wel anders doen is het betrekken van de sponsoren. We twitteren en houden straks tijdens de rit een blog bij. We maken de site (www.challengeteam.nl red.) zo interactief mogelijk: sponsoren, donateurs en een ieder die ons en de goede doelen een warm hart toedraagt, kunnen op de site met ons en met elkaar in contact komen’, aldus Ten Broeke.

Sponsoren en donateurs kunnen zich aanmelden op info@challengeteam.nl De heren zijn ook te volgen via Twitter: @Challengeteamnl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*