Je tas altijd binnen handbereik met de trendy tashaken van Ajoya

,

Hang je handtas aan je tafel door middel van deze handige, hippe tashaken. Zo hoef je je tas nooit meer op de vieze grond in het cafe of restaurant te zetten. Je hebt je tas altijd onder handbereik, men kan je tas niet meer zomaar ongemerkt van je stoelleuning afhalen!

Doordat de tashaken oprolbaar zijn, zijn ze gemakkelijk mee te nemen.

Bij Ajoya kun je terecht voor trendy en betaalbare sieraden en modeaccessoires. Naast een mooie collectie kettingen, armbanden, oorbellen en ringen, bestaat de collectie uit handige sieradenrekjes, hippe tassen, stoere wikkelhorloges en trendy shawls.

Elke klant ontvangt bij Ajoya een leuk cadeautje. Indien je aankopen als pakket verzonden worden ontvang je een verrassende goodiebag, met daarin kortingsbonnen en cadeautjes van uiteenlopende webshops.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*