Kamperen, fietsen en wandelen Limburg

Kamperen was in de zomervakantie van 2010 al erg populair onder vakantiegangers en toeristen. Dit jaar wordt er wederom een flinke toename van het aantal kampeerders verwacht. Op de camping bij de boer kamperen is heel erg in trek bij gezinnen met jonge kinderen.

Uit de vakantietrend van 2011 komt naar voren dat vakantiegangers meer tijd in de natuur en met dieren willen doorbrengen. Leven als nomaden in een tent, eekhoorntjes voeren en vogels observeren kan op de camping Noord Limburg.

Het afgelopen jaar zijn er ruim zeven miljoen overnachtingen op de camping bij de boer geboekt. Eenvoudige simpele vakanties zijn meer in trek. Vakantiegangers en recreanten hebben hun vakantiewensen de laatste jaren een beetje veranderd. De vraag naar eenvoudig kamperen is alleen maar aan het toenemen. Mensen die de komende zomervakantie ook op een boerencamping willen kamperen zijn op camping De Peel aan het juiste adres, daarnaast kunnen ze het kamperen combineren met wandelen Limburg of fietsen Limburg.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*