Kantoormeubelen van ecologische wol

,

De nieuwe lijn akoestische producten is brandveilig en toe te passen voor kantoormeubelen en ruimten met veel galm of als geluids- en thermische isolatie. De producten zijn gemaakt van geluidsabsorberend schapenwol en maïswol. Beide soorten zijn zeer geschikt voor het absorberen van hoog geluid, goede thermische isolatie en zijn uitermate brandveilig. Bovendien zijn de materialen ecologisch, dus veilig voor het milieu en gezondheid van de mens.

Maïswol is een honderd procent natuur product dat composteerbaar is en gemaakt is van maïsvezels. De ecologische schapenwol bestaat voor 85% uit schapenwol vermengd met andere gerecyclede producten voor een betere stabiliteit. Beide wolsoorten zijn bestand tegen zeer hoge temperaturen, geluidsabsorberend en thermisch isolerend. Bovenal zijn ze luchtzuiverend en vochtregulerend.

Ecologische wol wordt op grote schaal toegepast als akoestische en thermische isolatie in de industrie en bouw. Deze ecologische wol wordt gebruikt voor het bouwen van schepen, jachten, auto’s, interieurs, huizen, kantoormeubelen en nog veel meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*