KbWorks IJmuiden professionaliseert zich

IJmuiden 04-03-2011

Vanaf 1 april 2011 is Ricardo Schinning de manager operations bij SharePoint Specialist KbWorks / IJmuiden. Ricardo Schinning heeft op het gebied van IT de afgelopen jaren in een zeer breed werkveld geopereerd en daardoor de nodige ervaring opgedaan. Hiervoor was Ricardo Schinning onder andere in dienst bij diverse grote Europese opdrachtgevers alwaar hij verantwoordelijk was voor de operationele aansturing van internationale IT teams.

Strategische doorontwikkeling KbWorks

KbWorks maakt zich met de komst van de nieuwe manager operations klaar voor een strategische doorontwikkeling inspelend op de toekomst van de diverse IT Cloud oplossingen.

Directeur Paul Keijzers “KbWorks is klaar voor een nieuwe stap. Met de komst van Ricardo Schinning heeft KbWorks iemand aan boord gehaald die zeer communicatief, open en vakbekwaam is. Deze stap stelt KbWorks in staat om onze SharePoint propositie te verstevigen en uit te breiden.”

Office 365

Vanaf de oprichting is KbWorks zeer actief in de SharePoint wereld. Met de introductie van Office 365 ziet KbWorks de enorme meerwaarde en integratie met het SharePoint Online platform maar ook zeker met de overige componenten die Office 365 te bieden heeft. Microsoft Office 365  biedt de kracht van cloud computing voor bedrijven van alle grootten, bespaart tijd en geld, en maakt kostbare resources beschikbaar. Microsoft Office 365 bevat cloudversies van Microsoft’s meest vertrouwde software voor e-mail, communicatie en samenwerking, zoals Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online, in combinatie met de bekende Office Professional Plus desktop suite. En dit alles met en stevige beveiliging en een uptime garantie van 99,9 %.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*