Maximale EVC erkenning People in Transfer voor 14 nieuwe crebo’s

Vorige week heeft de Hobéon groep, als één van de zes aangewezen auditerende instanties die EVC erkenningen mogen verstrekken, een positief advies uitgebracht voor 14 nieuwe crebo’s. Hierbij is de maximale erkenning van drie jaar verworven. Momenteel loopt de definitieve aanvraag tot erkenning bij de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Met grote trots kunnen wij u meedelen dat People in Transfer – als één van de weinigen in Nederland – deze maximale erkenning heeft verworven. Door deze erkenning kunnen wij u ook voor de toekomst de gewenste kwaliteit, op een slagwaardige wijze, bieden. 

People in Transfer is al jaren actief als erkend EVC-aanbieder. Als zodanig is People in Transfer gerechtigd Ervaringscertificaten op MBO niveau uit te brengen. Dit is interessant voor de organisatie en de medewerkers.

Over People in Transfer

Sinds 2000 ondersteunt People in Transfer organisaties bij het managen en meten van competenties en heeft het zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende organisaties op het gebied van competentiemanagement in Nederland.

 
U kunt gebruik maken van de expertise en ervaring van People in Transfer bij het inventariseren, beoordelen, meten, kwalificeren en ontwikkelen van de voor uw organisatie vereiste competenties. Immers, u wilt in deze veranderende tijden permanent competent zijn en blijven.

People in Transfer is gespecialiseerd in:

  • EVC-trajecten (Ervaringscertificaten);
  • EVP-trajecten (Ervaringsprofiel);
  • CH-Q trajecten;
  • Competentiescans en -inventarisaties;
  • Kennismanagement.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*