Milieuvriendelijke pinboard

Een plan kurkbord ecoboard is een multifunctionele milieuvriendelijke planbord dat vervaardigd is van materiaal dat gerecycled is. Dit plan en kurkbord bestaat deels uit een bedrukt whiteboard en is dus aan deze zijde gemaakt van gelakt staal. Dit gedeelte is beschrijfbaar, droog uit te wissen en ook zeer geschikt om magneten aan te hangen. Het andere deel van dit plan kurkbord is afgewerkt en gemaakt van kurk.

Het pinboard is zeer geschikt om memo’s, kaartjes, foto’s en boodschappenlijstjes aan te bevestigen met spelden, punaises of pushpins. Dit plan en kurkbord heeft een afmeting van 43cmx58cm en wordt geleverd inclusief gratis pushpins, een markeerstift, whiteboard wisser, magneten en materiaal om het bord op te hangen aan de muur.

Wilt u ook een prikbord kopen, neem dan een kijkje op de website van prikbordshop.nl. Wij hebben diverse kurkborden, pinboards of prikborden in verschillende afmetingen. Een prikbord is uitermate geschikt voor gebruik in huis, op school of op kantoor.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*