Morgen eerste aflevering oh oh tirol

In Oh Oh Cherso gingen acht hagenezen  Jokertje, Matsoe Matsoe, Sterretje, Sniper, Kabouter bibi, Barbie, Elize en Little Princess naar het warme Chersonissos na het grote succes van RTL  komt er een nieuwe serie, ze ruilen het warme Chersonissos in voor het koude Tirol om daar te gaan apres skien. Oh Oh Tirol de winterse versie van Oh Oh Cherso zal eind januari in Kirchbergen, Tirol worden opgenomen.

Morgen is het zover en is oh oh Tirol te zien op RTL, bekijk de oh oh Tirol afleveringen gemist op onze website of op de rtl site. Donderdag 3 maart is de aflevering voor het eerst op de Nederlandse televisie te zien. De oh oh Tirol intro is al uit en ook zijn er al verschillende fragmenten uit oh oh Tirol op het internet verschenen

De acht  Hagenezen zijn  in Tirol veel wezen wintersporten en natuurlijk heel veel drinken, uitgaan, vrouwen scoren en nog meer feesten wat het nodige beeld materiaal oplevert. De Oh Oh Tirol afleveringen zullen zodra ze opgenomen zijn weer uitgezonden worden op RTL. Voorlopig kunnen we de hagenezen opzoeken in verschillende uitgaansgelegenheden door heel Nederland maar vanaf eind Januari zijn ze weer terug op de buis. Bekijk ook de Oh Oh Tirol hyves en word lid  volg de  Oh Oh Tirol twitter voor de laatste updates van oh OhOhTirol zo blijf je goed op de hoogte.

Sbs zes heeft hoge verwachtingen van de serie en verwacht een nog groter succes dan Oh Oh cherso wat al meer dan 1.4 miljoen kijkers haalde het is dus afwachten of Oh Oh Tirol dit succes kan evenaren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*