Nieuwe liefde voor Eva na echtscheiding

In januari werd de echtscheiding van Eva Longoria en Tony Parker definitief uitgesproken, nadat ze een punt hadden gezet achter hun relatie. De desperate housewifes actrice was niet lang in de rouw van de scheiding, want binnen de kortste tijd had ze een nieuwe liefde, het broertje van de actrice Penelope Cruz. Onlangs wist de paparazzi foto’s vast te leggen van Eva en de tien jaar jongere Eduardo Cruz.

Binnen een week na het scheiden verspreidde het nieuws dat Eva een nieuw vriendje had. Zowel Tony als Eva hadden na een huwelijk van ruim drie jaar hun geluk buiten huis gezocht. Hopelijk heeft Eva van de echtscheiding een leuke alimentatie overgehouden.

Het stel is zo verliefd dat ze elkaar sinds afgelopen kerst frequent zien en Eduardo meer dan de helft van de week bij Eva thuis doorbrengt. Ondanks het feit dat Eva en Eduardo uit alle macht hun liefde geheim proberen te houden, is het hen niet gelukt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*