noSun reizen is genomineerd voor de Zoover Awards 2011!

,

Zoover Vakantiebeoordelingen organiseert dit jaar voor de derde keer de Zoover Awards. De consument bepaalt wie dit jaar de beste touroperator, luchtvaartmaatschappij of het favoriete vakantieland wordt.

Er zijn 22 categorieën en in elke categorie zijn twee awards te winnen. Degene met de meeste stemmen krijgt de titel “favoriete”, degene met de beste score mag zichzelf de “beste” in haar categorie noemen.

Wij zijn erg blij dat noSun reizen genomineerd is in de categorie Actief & Avontuurlijk. Klik hier om op ons te stemmen en maak kans op een Apple iPad, Apple iPod touch of een Beick fiets! Je kunt nog stemmen tot 13 april.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*