oh oh Tirol aflevering 7

In oh oh Tirol aflevering 6 was dit te zien: Net als vorige week moeten onze Hagenezen harder werken, er kwamen nog steeds niet genoeg mensen in der Tiroler. Barbie en Tijgertje hadden afgelopen week geoefend voor de paaldansact, en deze week is het dan eindelijk tijd om ‘m uit te voeren! Omdat Bibi en Elize van zichzelf vinden dat ze zich de afgelopen week niet echt goed hadden ingezet, hebben ze op eigen initiatief een toch wel ‘speciale’ sneeuwpop gemaakt. Tony, de vrouwenverslinder, heeft ook deze keer weer een meisje aan de haak geslagen. Tijgertje heeft een heftig telefoongesprek met haar moeder, en het is wel duidelijk dat ze zich niks van iedereen aantrekt: ”Het is allemaal Haagse kak, ik laat me hier niet wegpesten!”. Sniper is weer eens eerder thuis van zijn avondje uit, hij haalt net als vorige week weer een grap uit. En wat Tijgertje allemaal op de toiletten uitvreet? Bekijk oh oh tirol gemist op onze webiste. oh oh Tirol aflevering 7 is morgen te zien op RTL mis hem niet!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*