Online geld verdienen

Affiliate Marketing wordt steeds interessanter naarmate steeds meer mensen hun producten/diensten online gaan verkopen. Met de bijkomende trend dat steeds meer mensen thuis gaan winkelen kan dit een succesvol medium zijn.
Daarom wordt Affiliate Marketing steeds interessanter. Zowel voor de verkopende partij als voor de bezitters van een website.

Bij Affiliate Marketing kunnen bezitters van een website namelijk de producten/diensten van een verkopende partij promoten. Voorwaarde is dat zij allebei aangesloten zitten bij een Affiliate Programma. Een soort tussenpartij die ervoor zorgt dat verkopende partijen gemakkelijk hun producten online kunnen zetten, zodat affiliates (websitebezitters) gemakkelijk kunnen zoeken welke producten zij willen promoten.
Als Affiliate krijg je bij elk product een unieke URL. Zodra een bezoeker via jouw website een product heeft gekocht van een verkopende partij, verdien jij geld. De tussenpartij kan gemakkelijk zien via welke website de bezoeker binnen is gekomen op de site van de verkopende partij. Via die unieke URL is dit namelijk gemakkelijk te traceren.

Het enige wat je als websitebezitter hoeft te doen is je aan te melden bij een Affiliate programma. Daarbij raad ik M4N aan. Waarom M4N?

* Ruime keus uit A-adverteerders
* Veel mogelijkheden
* Betrouwbaar
* Eenvoudig in zijn gebruik
* Goede service en betaalt snel uit

Ik ben nu ongeveer een maandje actief met M4N en ik heb al aardig wat centen weten te verdienen. Daarvoor heb ik verschillende andere methoden gebruikt, zoals AdSense en andere affiliate programma’s. M4N is voor mij het eerste programma waarmee ik geld heb verdiend, puur door het promoten van andermans producten.
Daarbij heeft mijn website nog geen eens 1000 bezoeken per maand. Ik kan me voorstellen wanneer je een website hebt met meer dan 10.000 bezoeken dat het pas echt interessant wordt.

Enkele tips:

* Schrijf unieke promotieteksten. Jouw bezoekers moeten wel overgaan tot actie.
* Zorg ervoor dat je producten promoot die met jouw business te maken hebben. Anders raken mensen in de war en verlies je niet alleen bezoekers maar zul je ook geen sales realiseren. Het andere uiterste is dat je producten promoot van je concurrent. Je wilt natuurlijk niet dat je klanten trouw blijven aan jouw concurrent.
* Zorg ervoor dat je een netwerk hebt in Social Media: Twitter, Linkedin, Facebook etc. Je kunt dan de producten van jouw adverteerders promoten via deze kanalen. Kom niet te opdringerig over, want dat schaadt je netwerk en zal je op den duur de kop kosten.
* Schrijf je in bij M4N. Binnen 5 minuten heb je een account en kun je al beginnen met het promoten van producten/diensten.

Meld je hier aan bij M4N: http://clicks.m4n.nl/_c?aid=26727&adid=63701

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*