Online kunststof kozijnen bestellen

Nieuw: online kunststof kozijnen bestellen

In augustus van 2010 heeft Creon Online een web-shop gelanceerd waar u online rolluiken kunt bestellen. Mede door de positieve ervaringen van de klanten op gebied van prijs, kwaliteit en service komt Creon Online nu met een nieuwe web-shop voor kunststof kozijnen.

Via deze web-shop kunnen particulieren en bedrijven eenvoudig en snel de prijzen van hun ramen, deuren of schuifpui uitrekenen. Zo heeft u de mogelijkheid tot het berekenen van de prijs op basis van de gewenste afmetingen, kleuren, met of zonder ventilatie en type profiel. Na het berekenen van de prijs kunt u eenvoudig bestellen met enkele drukken op de knop.

Naast de standaard profielen is er een speciaal isolatie profiel. Met dit profiel wordt de isolatie waarde van kunststof kozijnen vele malen hoger. Dit komt o.a. doordat drie dubbel glas in dit profiel toepasbaar.

Ervaar het zelf en surf snel naar www.creon-kozijnen.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*