Ontdek de online Cofidis lening

Als specialist in krediet op afstand sinds 25 jaar en als nummer één in online consumentenkrediet, is Cofidis.be dé referentiewebsite voor alle consumenten die op zoek zijn naar aangepaste financieringsoplossingen. De kredietinstelling biedt de particulier verschillende producten aan: lening op afbetaling, geldreserve, krediethergroepering, betaalkaarten, en ook een Partner Card, geldig in alle winkels van de groep 3 Suisses. Cofidis biedt aan zijn klanten ook een aantal diensten, waartoe ze in alle vrijheid en simpelheid kunnen toetreden, dankzij een brede keuze van contactmogelijkheden (telefoon, internet, post, interactieve vocale server, fax).

Wenst u een nieuwe of een tweedehandse wagen te kopen, neem dan een kijkje op www.cofidis.be, en ontdek de Cofidis autolening, een afbetaalbaar krediet zonder verrassingen, met een vaste rente, vast bedrag en vaste aflossingen. Deze autolening geeft u de mogelijkheid tussen 5000 en 25000 euro te lenen, teneinde de aankoop van uw wagen of andere uitgaves totaal te financieren, alsook andere bijkomende kosten zoals de verzekering, accessoires, de belasting op de inverkeerstelling … Er wordt u geen enkel bewijsstuk gevraagd, en zo geniet u van een uiterst soepel gebruik. De voorgestelde rentes zijn dezelfde indien u een nieuwe of een tweedehandse wagen koopt, en zijn uiterst aantrekkelijk, met een jaarlijkse kostenpercentage van 3,9 %. En om u het leven te vergemakkelijken worden al uw verzoeken vereenvoudigd. Vooraleer een beslissing te nemen kunt u online een simulatie aangaan. Kies, met de Cofidis simulator, het te lenen bedrag, de duur van het krediet (tussen 12 en 96 maand), alsook de maandelijkse aflossingen, en u weet wat de lening u precies kost. Daarna kunt u met enkele kliks online een krediet aanvragen. Bij ondertekening van het contract liggen de terugbetalingsvoorwaarden vast en u ontvangt een aflossingstabel. Daarna wordt het geld rechtstreeks op uw rekening gestort: u hoeft niet van bank te veranderen. Bovendien kunt u gebruik maken van de verzekering Garantie+ om uw krediet te verzekeren, om uw lening in alle rust terug te betalen en u en uw naasten te helpen in geval van slechte tijden.

Klik op www.cofidis.be, en ontdek de autolening by Cofidis, één van de financieringsoplossingen voorgesteld op de Cofidis website. Deze autolening laat u toe uw aankoop volledig te financieren, zonder persoonlijke inbreng, met uiterst interessante voorwaarden, en jaarlijkse percentage kosten vanaf 3,9%. Aantrekkelijke rentes, online simulatie, vereenvoudigde verzoeken, aarzel niet en ontdek vlug de Cofidis autolening.

Opgepast, geld lenen kost ook geld.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*