Paragnost en helderziende medium op paranormaal- en sieradenbeurs

Op zaterdag 28 mei en zondag 29 mei zal voor de 35e keer een groots paranormaalbeurs en voor de 17e keer een sieradenbeurs georganiseerd worden. Op de beurs participeren tientallen standhouders die actief zijn op verschillende gebieden, van alternatieve geneeswijzen, kaartlegsters die tarot kaarten leggen tot new age artikelen. Met één toegangskaart mogen zowel de paranormaalbeurs als sieradenbeurs bezocht worden.

De paranormaalbeurs is voor een ieder, mensen kunnen bij een paragnost terecht voor vragen met betrekking tot werk, relatie en gezondheid. Ook worden er verschillende lezingen over helderziende waarnemingen door een helderziende medium, reiki, handlijnkunde, numerologie en demonstraties gegeven door paragnosten en alternatieve genezers. Door de grote uiteenzetting van alle activiteiten, kunnen de beursbezoekers een idee krijgen van alles wat er te vinden is op alternatief gebied.

Tijdens de sieradenbeurs worden verschillende soorten sieraden en kralen tentoongesteld. Bezoekers kunnen handgemaakte designsieraden zoals armbanden, oorbellen en kettingen uit verschillende culturen en landen kopen of meedoen aan een gratis sieraden workshop.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*