Prinses Máxima 40 jaar webwinkel online!

, ,

Sinds deze week is Maxima40.nl online,  een webwinkel ter gelegenheid van de 40ste verjaardag van Prinses Máxima.

In Argentinië, het geboorteland van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima, vind je overal verkeersborden met haar naam erop. Het spaanse woord voor ‘maximale snelheid’ is namelijk…’Maxima’! Tijdens een recente reis door Argentinië heeft één van onze filmploegen een verkeersbord met ‘Maxima 40’ uitgebreid gefotografeerd.

Op 17 mei 2011 wordt Prinses Máxima 40 jaar! Ter gelegenheid hiervan biedt Maxima40.nl originele T-shirts en producten aan met daarop de toepasselijke afbeelding van het Argentijnse Maxima 40 verkeersbord!

Meer informatie en het gehele assortiment is te vinden op de website: www.maxima40.nl

Oprichters
Maxima40.nl is opgericht door Orientation Travel Productions. Dit audiovisuele productiebedrijf produceert uiteenlopende film en video producties waar reizen, andere culturen en verre landen als een rode draad doorheen lopen. Kijk voor meer informatie over Orientation Travel Productions op http://www.orientation.nl

—- EINDE BERICHT —-
Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met M. Foeken, Marketing Manager van Orientation Travel Productions. Tel. 020-6261528, e-mail: marnix@orientation.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*