Recaro kinderstoel voor kinderen met heupafwijking

Kinderen met een heupafwijking en dus gebonden zijn aan een spreidbroek kunnen door een paar eenvoudige aanpassingen comfortabel en veilig vervoerd worden in de Recaro Young Sport kinderstoel voor in de auto.

De afdeling revalidatietechniek van onze dealer B&S heeft meerdere kinderstoelen getest en kwam tot de conclusie dat doormiddel van een paar kleine aanpassingen aan de stoel, voor relatief lage kosten de standaard Recaro Young Sport vele mogelijkheden biedt voor kinderen geboren met een heupafwijking. De zitverkleiner van de zitting laat men normaliter bij deze kleine kinderen zitten, maar indien uw kindje een spreidbroek draagt haalt u deze er uit en kan hij/zij nog op het zitvlak zitten. De kinderstoel wordt ook voorzien van een verlengde gordel zodat het geheel goed past.

Het grote voordeel van deze aangepaste Recaro Young Sport is dat het autostoeltje bruikbaar blijft voor kinderen tot 12 jaar (36kg). U koopt hem dus niet alleen voor de periode dat hij/zij in een spreidbroek zit. Het is daarnaast mogelijk om, indien het kindje ouder is en dus ook een grotere spreidbroek heeft, de stoel eenvoudig aan te passen. De zijwangen aan de voorzijde van de zitting kunnen ingekort worden zodat de benen de ruimte hebben.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze mogelijkheden kijk dan op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*