RECARO op Automaxx Streetpower Edition 2011

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent de start van het nieuwe outdoor evenementenseizoen. De officiëlle opener is  AutoMaxx Streetpower Edition 2011 op het TT Circuit van Assen en BCS Recaro is present.

Dit autosportieve  evenement vind plaats op zondag 27 maart 2011 en staat boordevol met actie voor de echte autoliefhebber. Tijdens AutoMaxx Streetpower is er een uitpuilend programma samengesteld, zowel op de baan als op de paddock. Voor iedereen is er wel een interessant onderdeel bij, dus zorg dat je erbij bent.

Recaro is in ieder geval volop aanwezig met een compleet ingerichte stand en op het Main Stage zal ook de Recaro Remarkable Racing Quiz plaatsvinden. Een leuke quiz met fantastische prijzen zoals: een set Recaro gordelbeschermhulzen, een Recaro merchandisepakket en als hoofdprijs een Recaro Office Cross Sportster CS kantoorstoel met Carbon rugschaal. Deze hoofdprijs wordt op AutoMaxx Super Sunday, het slotevenement  van 2011, uitgereikt. Speciaal voor Automaxx Streetpower hebben we ook nog een Recaro Sportster Actiepakket samengesteld, waar het voordeel op kan lopen tot € 600,-. Reden genoeg dus om een bezoek te brengen aan onze stand.

Kijk voor meer informatie op onze website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*