Recaro Sportster CS Actiepakket

,

Op het Circuitpark Zandvoort en het TT Circuit in Assen zullen in 2011 diverse Evenementen plaatsvinden. Voor deze evenementen, speciaal voor de echte autoliefhebbers, heeft BCS Recaro een exclusief actiepakket samengesteld.

De evenementenreeks start met Automaxx Streetpower Edition 2011, dan volgen VW Scene en het Nationaal Oldtimer Festival en als afsluiter Automaxx Super Sunday. Op deze dagen zal genoeg moois te zien en te beleven vallen en ook Recaro zal met een compleet ingerichte stand aanwezig zijn. Ook zal de Recaro Remarkable Racing Quiz op het Main Stage worden gehouden, een leuke quiz met fantastische prijzen.

Speciaal voor deze evenementen heeft BCS Recaro een actiepakket samengesteld, bestaande uit een set Recaro Sportsters CS autostoelen met Carbonlook rugschaal. Hierbij kan uw voordeel oplopen tot € 600,-. De Recaro Sportster CS is de nieuwste aanwinst in het Recaro programma. De stoel kenmerkt zich door zijn sportieve look en ergonomische pasvorm. Meerdere opties qua bekleding, verwarming en zelfs een universele zijairbag behoren tot de mogelijkheden.

Kortom kom naar onze stand op de diverse evenementen, kijk op de website www.bcsrecaro.nl of neem contact met ons op via info@bcsrecaro.nl of via telefoonnummer +31(0)229-285025. De actie is geldig in de week van en na genoemde festivals. De stoelen worden geleverd via onze officiële Recaro dealers, zij kunnen desgewenst ook zorgen voor de inbouw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*