Recherchebureau verzorgt agressietrainingen

In 2011 zal agressief gedrag op de werkvloer extra gecontroleerd worden. De arbeidsinspectie heeft aangekondigd extra controles te verrichten op de maatregelen die zijn genomen om agressief gedrag te voorkomen. Er zal de werkgevers gevraagd worden om aan te tonen in welke mate het personeel in aanraking komt met agressie onder collega’s, vervelende klanten of overvallen. Werkgevers dienen genoeg maatregelen te nemen om agressief gedrag op de werkvloer te voorkomen.

Uit het jaarplan van het ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid blijkt dat de arbeidsinspectie extra controles zal uitvoeren bij werknemers op benzinestations, in de horeca en bij werknemers met een publieke taak zoals bewakers, politiepersoneel en verkeersregelaars.

Maatregelen waarop de arbeidsinspectie in de meeste gevallen controleert is de voorbereiding op agressief gedrag op de werkvloer. Er wordt met name gekeken naar afspraken die gemaakt zijn vanuit de organisatie en ook of de werknemers voldoende voorbereid zijn middels een training. Een agressietraining is afhankelijk van de situatie binnen een bedrijf.

Recherchebureau VMB verzorgt trainingen om te leren omgaan met agressie, levert advies en diensten als bedrijfsrecherche, daarnaast verricht het detectivebureau onderzoek naar winkeldiefstal, fraude en andere zaken. Voor contact of meer info raadpleeg de website vmbrecherche.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*