Reehorst installatietechniek beschikt over alle benodigde KIWA en SIKB erkenningen

Reehorst installatietechniek
Vanaf de oprichting in 1964 heeft Technisch Installatiebedrijf G. Reehorst Dordrecht B.V. zich als installateur en saneerder van tankinstallaties voor (milieugevaarlijke) vloeistoffen weten te profileren als een deskundige en betrouwbare partner.

In het verlengde van de installatietechniek beschikt Milieutechniek Gebr. Reehorst Dordrecht B.V. over ruime deskundigheid op het gebied van milieuproblematiek en bodemonderzoek.

Met name dankzij de jarenlange ervaring en de goed opgeleide medewerkers met oog voor kwaliteit, veiligheid en nazorg weten wij ons te onderscheiden.

Als gesprekspartner in diverse overlegstructuren met zowel bevoegde instanties, gebruikers als toeleveranciers delen wij onze kennis en expertise ten aanzien van technische ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat de best beschikbare technieken toe te passen en te voldoen aan klantspecifieke wensen.

Hierbij spelen zowel het economisch rendement, het welzijn van klanten en medewerkers als de gevolgen voor het leefmilieu een bepalende rol. Bij al onze activiteiten vindt continu terugkoppeling plaats met betrekking tot de in ons beleid opgenomen doelstelling om Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen.

Het Technisch Installatiebedrijf beschikt naast ruime ervaring over alle wettelijk verplichte KIWA-erkenningen voor ontwerp, realisatie, keuring, onderhoud en sanering van boven- en ondergrondse opslaginstallaties en leidingsystemen voor (milieugevaarlijke) vloeistoffen.

Middels haar wettelijk verplichte SIKB-erkenningen op het gebied van milieukundig bodemonderzoek en bodemsanering is het bedrijf Milieutechniek een ervaren partij met betrekking tot bodemproblematiek.

In 2009 zijn onze twee locaties (kantoor en werkplaats samengevoegd op één nieuw adres.
Voor 2010 hebben wij naast onze bestaande doelstellingen nog enkele speerpunten gedefinieerd:
– Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO);
– Behalen van het certificaat ISO 14001 (Milieuzorgsysteem voor bedrijven);

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*