Ricoh werkt aan nieuw registratiesysteem

,

Voor een medisch centrum in Nederland is Ricoh een nieuw registratiesysteem aan het ontwikkelen. Het medisch centrum wil een vernieuwde werkwijze op het gebied van patiënt registratie. Dit ziekenhuis is van plan het logistiek en patiënten registratie geheel te vernieuwen. Ricoh leverancier van kantoormachines zoals kleurenlaserprinter, kopieermachine en kleurenprinter werkt aan enkele innovatieve ideeën die in enkele ziekenhuizen in Nederland toegepast zullen worden. De bedoeling is om zo efficiënt en patiëntvriendelijk mogelijk te werk te gaan. De aanpassingen en vernieuwingen zullen de stapels papier en formulieren gefaseerd digitaliseren waardoor de patiëntenlogistiek geoptimaliseerd wordt.

Op het moment maakt het medisch centrum gebruik van ponsplaatjes voor haar patiënten, deze zullen vervangen worden door een representatieve pas. De nieuwe patiëntenpas zal voorzien zijn van een foto, barcode, naam en patiëntnummer. De pas zorgt als het ware voor de toegang tot het patiëntenlogistiek in het ziekenhuis.

Het medisch centrum zal voor de uitgifte van de nieuwe patiëntenpas gebruik maken van registratiezuilen. De registratie zuilen zijn zeer makkelijk te bedienen en zijn ter beschikking voor alle geregistreerde patiënten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*