Site-Walk lanceert Webshop voor opkomende merken

Site-Walk werkt samen met merken die gebruik maken van de allerbeste materialen en die streven naar ultiem comfort. Middels een jong team met gemotiveerde mensen dat staat voor kwaliteit en verantwoordelijkheid die voortdurend op zoek zijn naar de meest opkomende merken van deze tijd.

Een mooi merk, een goede pasvorm, items die comfortabel zitten, heerlijk aanvoelen én betaalbaar zijn. Stuk voor stuk belangrijke punten waar je op moet letten bij het kopen van een kledingstuk. Webshop Site-Walk heeft deze punten hoog in het vaandel staan. Site-Walk biedt een groot aantal must-haves: kwalitatieve basics en items die meer fashionable zijn. Denk print tops, varsity jackets en leuke maxi-jurken.

Site-Walk is een webshop  wat selecteert op kleding die de juiste balans heeft tussen sexy, casual en chic. De prioriteit van Site-Walk is dat onze klanten tevreden zijn en blij met hun aankoop waarbij Site-Walk er ook alles aan zillen doen om dat te bewerkstelligen.

Site-Walk Fashionteam
Het team achter Site-Walk bestaat uit jonge fashionaddicts die op de hoogte zijn van alle trends en dus weten wat er speelt in modeland. Wanneer er items gespot worden op de catwalk, kiezen zij soortgelijke kledingstukken uit voor in hun webshop. Denk aan kledingstukken van mooie merken als Culture, Relish, ICHI, Dictionary en Crossroads.


Acties

Bij Site-Walk worden winkelmandjes die gevuld zijn met meer dan € 50 aan kledingstukken, gratis thuisbezorgd. Ook ruilen is geen probleem en de betaalprocedure is veilig en gemakkelijk. Daarnaast biedt Site-Walk regelmatig acties. Ten ere van de lancering van de webshop, zijn de verzendkosten voor de gehele maand Maart voor alle bestellingen gratis.


Site-Walk in de media
Artikel op Girlscene.nl
Artikel op Fashionscene.nl

Merken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*