SMSParking tekent overeenkomst met SHPV

Vandaag heeft SMSParking, aanbieder van betaald parkeren per mobiele telefoon een overeenkomst getekend met het SHPV. Het SHPV is een samenwerkingsovereenkomst tussen verschillende gemeente met als doel om het GSM parkeren landelijk in te voeren.

Volgens directeur Mladen Ciric van SMSParking  is dit een unieke kans voor alle providers om gezamenlijk in relatief korte tijd landelijk hun dienst aan te bieden. “De drempel voor een gemeente om sms parkeren in te voeren is een stuk lager op deze manier” zegt Mladen Ciric.
De komende tijd zal duidelijk worden of de introductie voorspoedig verloopt. Enschede zal als eerste gemeente op 10 maart ’11  starten op de voet gevolgd door Amersfoort. Welke gemeente er daarna volgen zal binnenkort bekend worden gemaakt.

SMS parkeren van SMSParking is betaald parkeren per mobiele telefoon. De parkeerder stuurt een sms bericht bij het begin van het parkeren en wanneer hij vertrekt van de parkeerplaats en betaald per minuut voor de daadwerkelijk parkeertijd.  Daarnaast kan het parkeergeld ook via (mobiel) internet of via een applicatie op de Smartphone betaald worden. Klanten van SMSParking betalen achteraf hun rekening via automatische incasso.

Contactinformatie SMSParking:
Mladen Ciric
Telefoon: 0643217408
Mail: office@smsparking.nl
Website: http://www.smsparking.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*