Spanje´s Camposol Golf – Is dit Europa’s Goedkoopste Resort?

Golf is altijd al gezien als een elitaire sport en de woningen rondom een golfbaan hebben vaak een te hoge, bijpassende prijskaartje – maar niet op Camposol Golf. Op deze 18-holes golfbaan in Murcia, zijn twee slaapkamer woningen, klaar om in te wonen, beschikbaar vanaf 50.000 euro. Dit moet toch zeker de goedkoopste Golf Resort zijn van Europa.

Chris Mercer, Directeur van de in Murcia gelegen makelaarskantoor, Mercers, welke al 14 jaar gevestigd is op Camposol, zegt: “Wanneer ik klanten vertel dat ze al een twee slaapkamer rijtjeswoning met een dakterras voor 50.000 euro of een vrijstaande woning met een zwembad voor 120.000 euro kunnen kopen, zijn ze oprecht verbaasd. Deze woningen zijn niet heel nieuw en U hoeft niet te kopen van papier, er is geen wachttijd of een bijkomende lijst van extra kosten, van een zwembad tot air conditioning, tuinaanleg tot meubels. In plaats daarvan zijn deze woningen gesitueerd op een gevestigde golfbaan met een vaste en brede scala van faciliteiten die U kunt gebruiken. Mensen zouden letterlijk in de rij moeten staan.”

Golfbaan met een klantvriendelijk Clubhuis ernaast, de Camposol resort is gedeeld in 4 geografisch sectoren met verschillende commerciële centrums waar verschillende café´s en (afhaal)restaurants zijn gesitueerd als ook een grote supermarkt en een bezinestation. Er is een medisch centrum, postkantoor, kapper, beauty-salon en, een echte juweel op de Camposol, een chique 4 sterren Spa Hotel.

Chris gaat verder: “Gebaseerd op de prijs en wat U krijgt voor U geld alleen, Camposol Golf is onverslaanbaar. Beter nog, in het huidige klimaat kunnen mensen nu aan bodemprijzen kopen, dus ze doen niet alleen een koopje, maar ook kunnen ze de vruchten plukken van vermogensgroei waarneer de markt weer aantrekt. En “aantrekken” zal het zeker, omdat we op 10 minuten rijden van het nieuw te bouwen Paramount Filmstudio Thema park liggen en er wordt voorspelt dat dit ongeveer 3 miljoen toeristen gaat trekken per jaar. Dit zal zeker een ´Disney- effect´ geven voor de prijzen van onroerend goed in de omliggende regio. En, voor diegene die wat voorzichtiger zijn om een woning in Spanje te kopen en bang zijn dat het niet legaal is, kan gerustgesteld zijn dat op Camposol alles in orde is, eigendomsakte daar is en de banken hypotheken aanbieden.

Omgeven door imposante bergen van de Sierra Espuña Nationaal Park en het prachtige, nog onaangetaste Spaanse landschap. De kust is slechts op 15 minuten rijden met heerlijke visrestaurants, beschutte stranden, aantrekkelijke haventjes en een aantal schitterende rotsachtige inhammen vallend in turquoise wateren. Alicante Internationale vliegveld is iets meer dan een uur rijden in het noorden, terwijl SanJavier/Murcia vliegveld op 35 minuten rijden is gelegen. Een derde, totaal nieuwe vliegveld in Corvera is bijna klaar en zal dit jaar nog open gaan. Dit allemaal en eindeloze zuiderlijke Spaanse zonneschijn als bonus. Het is tijd om het ´slimme´ geld te volgen en een huis te kopen op Camposol Golf.

Neem contact op met Mercers Costa Cálida op telefoonnummer 00 34 968 199 188 of stuur een e-mail naar: sales@spanishproperty.co.uk of bezoek onze website: www.spanishproperty.co.uk.

Op de markt:
CLAD60, Clasico, Camposol Golf, Mazarron, Murcia
http://www.spanishproperty.co.uk/detailedview.php?propertyid=84511
Prachtige 2 slaapkamer, 1 badkamer rijtjeshuis van 55m² op een grondstuk van 129m² met een groot dakterras, voorterras en achterterras zodat U overal zon heeft. De inbouwkeuken is inclusief keukenapparatuur en de gehele woning is gemeubileerd inclusief plafondventilatoren voor verkoeling.
Prijs: 49,995 euro

FOD45, Fortuna, Camposol Golf, Mazarron, Murcia
http://www.spanishproperty.co.uk/detailedview.php?propertyid=28078
60m² 2 slaapkamer, 1 badkamer woning op een grondstuk van 350m² compleet met een privé zwembad van 7m x 4 m voor de warme zomerdagen. De woning heeft een onderbouw geschikt voor extra woonruimte of werkplaats dat uitkomt in de tuin met verschillende fruitbomen. De woning zelf is volledig gemeubileerd en heeft een serre, party-tent, privé dakterras, veiligheids tralies op alle ramen en deuren, open haard, plafondventilatoren en een poort op wieltjes voor de privé parkeerplaats.
Prijs: 94,995 euro

NED64, Neptuno, Camposol Golf, Mazarron, Murcia
http://www.spanishproperty.co.uk/detailedview.php?propertyid=26314
Goed onderhouden 3 slaapkamer, vrijstaande Neptuno stijl villa van 86m² gelegen op een grondstuk van 290m², dat gemodeniseerd is door de huidige eigenaar. Op de begane grond zijn twee slaapkamers, 1 met een en-suite badkamer en nog een tweede badkamer, een woonkamer met een open haard en inbouwkeuken inclusief keukenapparatuur. Op de eerste verdieping is de derde slaapkamer met een en-suite badkamer, air conditioning en schuifdeuren naar het dakterras met indrukwekkende uitzicht op de bergen. De villa wordt gemeubileerd verkocht inclusief een grote flatscreen TV aangesloten op de satellietschotel. De tuin is goed bijgehouden en heeft een privé parkeerplaats en een zwembad.
Prijs: 159,000 euro

NED133, Neptuno, Camposol Golf, Mazarron, Murcia
http://www.spanishproperty.co.uk/detailedview.php?propertyid=148939
Vrijstaande Neptuno stijl villa van 233m² gelegen op een groot grondstuk van 650m² compleet met een privé zwembad van 10m x 5m. De 3 slaapkamer, 4 badkamer woning is gelegen op een verhoogde positie waardoor U prachtige uitzichten heeft op het omringende landschap. De villa is volledig gemeubileerd met moderne meubels en keukenapparatuur en het heeft ook een central verwarming op olie basis, een open haard, plafondventilatoren, veiligheids tralies, insectenhorren en satellite TV. De oprit is beveiligd met een electrische poort, terwijl de tuin uitgerust is met irrigatiesysteem en met een BBq gedeelte met genoeg ruimte voor zomerse tuinfeesten. Ten slotte is er nog een grote betegelde onderbouw die U kunt benutten – het heeft al een badkamer, perfect voor gasten.
Prijs: 189,995 euro

Neem contact op met Mercers Costa Cálida op nummer 00 34 968 199 188 of e-mail naar: sales@spanishproperty.co.uk of bezoek onze website: www.spanishproperty.co.uk.

Mercers –
• Winnaar van Beste Makelaar (Brons) op de OPP Awards for Excellence 2010
• Winnaar van Beste makelaar agentschap in Spanje (vier sterren) op de door CNBC-gesponsorde European Property Awards 2008 en 2009
-einde-
Voor meer persberichten of fotografie, neem contact op met Sarah Drane
op sarah@purplecakefactory.com of bel: 00 34 607 564 726

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*