Sport en sensaties in de skistations, met Skimium

Waar u ook verblijft, in de Alpen, de Pyreneeën, Italië of Andora, u geniet in alle zekerheid van de diensten van Skimium wat betreft skiverhuur. Als maar meer skiverhuurwinkels worden partner van Skimium en stellen de prijzen en diensten voor van dé online skiverhuurspecialist.

Er moet benadrukt worden dat Skimium zich allerbest aanpast aan de eisen van de skiërs, en hun verblijf vergemakkelijkt. Dat u met uw familie of met uw vrienden skiet, Skimium maakt u het leven gemakkelijker aan de hand van zijn packs, aangepast aan elke skiër en die hen toelaat elke dag van skimateriaal te wisselen om het skiplezier te variëren.

Bovendien houdt Skimium u op de hoogte van de actualiteit van het skistation waar u verblijft. Maart wordt een sportieve maand: de Xtrem Freeride 2011 in Saint Lary, de Franse kampioenschappen van snowboard in les Gets, de Derby van de Pyreneeën in Piau Engaly, de Etoiles des Saisies…U vindt deze maand zeker uw genoegen, wat u ook verkiest van sport: langlaufen, snowboard, telemark of skiën.

Maar u zult ook andere plezieren beleven. In Val d’Isère celebeert men de kunst van de gastronomie met de 2e editie van de Pistes Gourmandes, ontmoetingen, debats en voordrachten over de gezonde en verantwoordelijke voeding, kooklessen, en een kookwedstrijd alleen voor vrouwen om het vrouwelijk talent te herkennen en te belonen. En in Avoriaz gaat het om geheel iets anders, met de Concerts Sauvages, een reeks pop concerts die plaatshebben op vergankelijke scènes in de natuur in het hartje van het skidomein les Portes du Soleil.

U kan dus kiezen tussen sportieve, culturele en gastronomische activiteiten in het station ! En Skimium, de specialist van het online skiverhuur, blijft altijd aanwezig om u de skiverhuur te vergemakkelijken met zijn uiterst praktische diensten, die aan alle skiërs aangepast zijn. Klik op  www.skimium.be.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*