Straategie.nl bereikt mijlpaal: ruim 100 voorbeeldprojecten met zoekcriteria

Op de website www.straategie.nl zijn ruim 100 voorbeeldprojecten in de openbare ruimte verzameld. Nieuw is dat met behulp van zoekcriteria (tags) kan worden ingezoomd op bepaalde aspecten van een bestrating of product. Zo kan men zoeken op zaken als kleur, formaat, toepassing, type product, producteigenschappen, duurzame kwaliteiten etc.

Een bestrating met een neutraal grijs karakter? Klik op grijs. Grote formaten? Klik op grootformaat. Een mooie deklaag? Klik op deklaag. Of start een zoektocht naar duurzame betonproducten met secundaire grondstoffen of waterpasserende of geluidsreducerende bestratingen.

De projectendatabase wordt voortdurend uitgebreid. Behalve vanuit de fabrikanten en branche kunnen ook ontwerpers, stedenbouwers, opdrachtgevers en aannemers zelf projecten met (grotendeels) betonnen bestratingsproducten aanmelden. Op die manier wordt de database als inspiratiebron sneller uitgebreid. Daarnaast kan de websitebezoeker zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*