Top 10 Promotieartikelen: Snoep Bedrukken

, , , ,

snoep bedrukkenLiefde gaat door de maag is een gevleugelde uitspraak, maar zoals zo vaak zit er ook in dit gezegde een kern van waarheid. Het goede gevoel bij eten wordt snel geassocieerd met de bron ervan. Snoep doet het mede daarom erg goed als promotieartikelen.

Als u relatiegeschenken zoekt, denk daarom ook eens aan snoep bedrukken, zoals een snoepblikje met uw bedrijfsnaam erop. U kunt ervan uitgaan dat zo’n product een redelijke tijd op zak blijft en dat de snoeper(s) zo bekend worden met uw bedrijf.

Om u alvast een idee te geven van de mogelijkheden, hieronder een top 10 van meest gebruikte snoepartikelen als promotieartikel:

1. Pepermuntblikje bedrukken
2. Bedrukte snoeprolletjes
3. Mintcard Bedrukt
4. Snoeppot met logo
5. Kauwgom bedrukt
6. Mentos zakje bedrukt
7. Reclamelolly
8. Zakje tic-tac met logo
9. Snoeptasje bedrukt
10. King Pepermunt

Van Helden Relatiegeschenken
Bent u op zoek naar goedkope promotieartikelen, zoals snoep bedrukken? Of wilt u snel pennen bedrukken of misschien originele promotieartikelen? Bij Van Helden relatiegeschenken bent u aan het juiste adres.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*