U wilt naar Miami Beach en zoekt een Hotel voor South Beach?

De grootste bezienswaardigheid van Miami Beach is toch wel het strand wat heel vaak ook terug word gezien in bekenden films. Dit is meteen ook een van de hipste en bekendste stranden van de wereld.

De omgeving South Beach ligt net voor de kust van Miami. Voor vele Amerikaanse toeristen is Miami South Beach een zeer populaire badplaats. Als je geluk hebt kun je hier ook enkele beroemdheden tegenkomen.

South Beach staat ook vooral bekend om de vele Art-Deco gebouwen van Noord Amerika. Dit district werd al gebouwd in de jaren ’30. Je vind deze gebouwen op Lincoln Road, Collins Avenue en Washington Avenue.

De mooiste Art-Deco hotels die u ook niet mag missen en zeker even een kijk moet nemen zijn: het Marlin Hotel, Avalon Hotel, Cardozo Hotel en het Delano Hotel. De zeer bekende boulevard Ocean Drive ligt ook in deze buurt.

Bekijk meer informatie over Miami Beach