Valkenier geeft roofvogelshow tijdens middeleeuws festival

Elk jaar wordt er een festival gehouden waarin het middeleeuwen herleeft, men zou het een levende geschiedenisles wel kunnen noemen. Dit festival is zeer geschikt voor jong en oud die de vijftiende eeuw willen beleven en op zo een manier terug in de tijd gaan.

De locatie van het festival en de omgeving ervan zullen omgebouwd en ingericht worden tot een dorp uit het middeleeuwen. Bij het decor van de middeleeuwse stad past een burcht perfect. Tijdens het festival kunnen bezoekers meedoen aan middeleeuwse spelletjes, ook zullen er voorstellingen, optochten en oude ambachten tentoongesteld worden. Er zal ook een valkenier aanwezig zijn die een roofvogelshow of roofvogel tentoonstelling zal geven, hierdoor kunnen bezoekers kennis maken met de valkerij.

Honderden participanten zullen verkleed zijn als mannen en vrouwen van adel, straatkunstenaar, ridder, muzikant of bedelaar. Zo een festival is zeer geschikt voor ouders met kinderen die een dagje uit willen met een educatief tintje.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*