Vet verbranden in de onderkin

Eén van de vele gevolgen van overgewicht is een onderkin. Een onderkin kan ook te maken hebben met de leeftijd of het komt door de genen. Ongeacht de oorzaken van een onderkin, er zijn heel wat vrouwen die zich onzeker voelen hierdoor. Er zijn enkele mogelijkheden om van een onderkin verlost te worden.

Een onderkin ontstaat door ophoping van vet onder de kin. Gezond eten zal de hoeveelheid vet in het lichaam verminderen, alsook het vet onder de kin. Vermijd dus calorierijk vet eten en te veel alcohol.

Een onderkin is ook weg te trainen, door actief te sporten. Regelmatige gewichtstraining zorgt voor een mager spierweefsel waardoor de stofwisseling in het lichaam verhoogt en we meer vet verbranden.

Kaakoefeningen zouden de kaakspieren ook kunnen trainen. De kaakspieren kun je trainen door een makkelijke oefening of door op een kauwgom te kauwen. Behalve vet verbranden en trainen zijn er ook andere manieren om de onderkin te verbergen. Make-up soorten en accessoires kunnen ook helpen een onderkin te camoufleren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*