Voel de lente en verwacht de zomer met de nieuwe voorjaar/zomercollectie 2011 van ENERGETIX Magneetsieraden

, , , , , ,

Een opvallende nieuwe collectie ENERGETIX magneetsieraden door het creatieve gebruik van trendy kleuren, exclusieve en fascinerende materialen en stijlvol design. Er zijn nieuwe ontwerpen voor de hele familie: elegantie en hip voor HAAR, atletische kracht en individualiteit voor HEM en vrolijkheid voor de KIDS.

Nieuwe trendy kleuren

De ENERGETIX trendspotters zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends. Zij registreren de trends onder de avant-garde outfits van de jetset en in de disco’s van grote wereldsteden als Parijs, New York, Milaan en London. Op basis van hun intuïtie wordt uiteindelijk bepaald welke kleuren geschikt zijn voor de ENERGETIX collectie.  Een belangrijke beslissing omdat de sieraden ook nog met veel plezier gedragen moeten kunnen worden als de trend voorbij is. De ENERGETIX designers hebben zich natuurlijk laten inspireren door deze trends in modeland en hebben de nieuwe kleuren vertaald naar geweldige magneetsieraden, die fantastisch passen bij de voorjaar/zomermode 2011. Verheug u op de nieuwe kleuren met zomerse namen als Lipstick Red, Lagoon, Golden Glow en Chocolate Truffle.

Koper, Damascus staal en Carbon – Exclusieve en fascinerende materialen

Koper is een materiaal dat al duizenden jaren in sieraden verwerkt wordt. Koper wordt gedragen vanwege de welzijns- en gezondheidsbevorderende eigenschappen. Ook wordt het dragen van Koper vanuit de eeuwenoude traditie geassocieerd met ‘hoop en vertrouwen’. Door de eeuwen heen heeft Koper het leven van vele generaties positief beïnvloed. In een deel van de ENERGETIX collectie is Koper verwerkt vanwege de gezondheidsbevorderende werking. Koper helpt bij het zuurstoftransport in ons lichaam en is nodig om ijzer op te kunnen nemen. Dit mineraal is verder belangrijk voor de botopbouw, komt via de huid in het bloed terecht en kan zo pijnverlichtend werken.

Nog zo’n bijzonder eeuwenoud materiaal is het fascinerende Damascus-staal. Het staal wordt in navolging van een bijzondere – drieduizend jaar oude – vouwtechniek uit verschillende soorten staal vervaardigd, waardoor er een gedistingeerd design ontstaat met een volledig eigen filigrein patroon. Hét ideale materiaal voor een uniek ENERGETIX magneetsieraad, omdat dit patroon nooit hetzelfde is. De drager van zo’n sieraad laat zien dat hij een individu is met een bijzondere en stijlvolle smaak.

Ook Carbon is een exclusief en futuristisch materiaal, dat door de ENERGETIX designers verwerkt is in geweldige en innovatieve sieraden. Oorspronkelijk gebruikt in de ruimtevaart en luchtvaartindustrie vanwege het superlichte gewicht. Carbon heeft 2 exclusieve eigenschappen: het is kostbaar en ziet er fascinerend uit. Als de lichtinval verandert, komen de lichte en donkere grijstinten van de typische ‘textielstructuur’ tot leven en creëren een oneindige variëteit van fascinerende effecten. De drager van een ENERGETIX magneetsieraad met Carbon onderstreept zijn persoonlijkheid en toont op subtiele wijze zijn uitstekende smaak. Hij laat zien dat hij houdt van creatieve alternatieven en behoort tot de trendsetters. Omdat hij op die manier zijn individualiteit en levenshouding kan communiceren. De Carbon magneetsieraden van ENERGETIX zijn een absolute eyecatcher en weerspiegelen de innerlijke kracht van de drager.

Meer informatie±

Luxofit Nederland / ENERGETIX Magneetsieraden

Contactpersoon: Frits Groenevelt

Telefoon: 010 – 52 22 643

Mobiel: 06 – 54 930 900

Email: info@luxofit.nl

Website Luxofit: www.luxofit.nl

Website ENERGETIX: www.luxofit.energetix.tv