Vrijdag 1 april: Online shoppen met heel veel korting bij de leukste webshops

, , , ,

Op vrijdagavond 1 april is het weer zover, heerlijk online shoppen tijdens de Ultimate Online Shopping Night. Tijdens dit evenement kunnen bezoekers van www.ultimatewebshops.nl profiteren van de leukste acties, kortingen en aanbiedingen van geselecteerde webwinkels. Alle deelnemende webshops hebben speciaal voor dit evenement leuke acties en aanbiedingen, die geldig zijn van 18:00 tot 24:00 uur.

De Ultimate Online Shopping Night wordt elke eerste vrijdag van de maand georganiseerd door UltimateWebshops.nl, een platform dat als doel heeft hippe, bijzondere en unieke webwinkels onder de aandacht te brengen bij online shoppers. De website biedt een overzicht van uiteenlopende webwinkels, aanbiedingen en winacties, en geeft webwinkeliers diverse mogelijkheden om hun webshop te promoten.

Op 1 april kun je bij de volgende webshops voordelig shoppen: Ajoya, Jeej, La Vie Jolie, Bijmoon, Hip&Pol, Dress Republic, MoedersvoorKinderen.com, Little Specials, Hooked on Pearls, Tante Koekie, Kidz Underwear, Lovestoned Jewels en X-only.

Deelnemende webshops en hun acties zijn te vinden op www.ultimatewebshops.nl.