Allebedrijvenin.nl gaat strijd aan met aanbiedingenwebsites.

, , , , , , , , ,

 

Allebedrijvenin.nl gaat strijd aan met aanbiedingenwebsites

Allebedrijvenin.nl lanceert vandaag haar geheel vernieuwde website. Daarmee gaat zij de strijd aan met de gerenommeerde aanbiedingenwebsites.

Wat is het?
Allebedrijvenin.nl draait al jaren mee en is nu geheel vernieuwd. De vergelijkingssite voor consumenten die zoeken naar een bedrijf in hun regio, toont nu – naast de beoordelingen over bedrijven – ook aanbiedingen. Met ruim 100.000 geschreven reviews over bedrijven in heel Nederland kunnen bezoekers in één oogopslag bedrijven in hun regio opzoeken en met elkaar vergelijken: op service & kwaliteit én op interessante aanbiedingen.

homepage Allebedrijvenin

Waarom dit initiatief?
Consumenten willen meer dan ooit weten bij welk bedrijf de beste deals en service te verkrijgen zijn. Uit onderzoek onder klanten van Allebedrijvenin is gebleken dat bedrijven graag hun online vertrouwen vergroten en lokaal willen adverteren. Met de komst van het grote aantal nieuwe functionaliteiten op Allebedrijvenin.nl wordt voldaan aan deze behoeften van zowel bedrijven als consumenten.

Op aanbiedingenwebsites wordt geen kwaliteitscijfer getoond van de service & kwaliteit van de bedrijven met een aanbieding. Een belangrijke aanvulling die Allebedrijvenin.nl de consument wel biedt.

Nieuwe functionaliteiten
Vernieuwde functionaliteiten voor bedrijven zijn onder andere het plaatsen van aanbiedingen, de dialoog aangaan met klanten die een review hebben geschreven en het opbouwen van een online reputatie middels de “kwaliteitsmeter”. Bedrijven kunnen via Allebedrijvenin.nl een kwaliteitsmeter plaatsen op hun eigen website en daarmee hun kwaliteitscijfer laten zien aan hun website bezoekers. Al meer dan 1000 bedrijven maakten gebruik van deze mogelijkheid.

Kwaliteitsmeter op uw website

Hoe werkt het?
Bedrijven kunnen een bedrijfsaccount aanmaken en hun bedrijfsgegevens zo compleet mogelijk maken voor een optimale vindbaarheid op het internet. Tevens kunnen zij gratis een lokale aanbieding plaatsen. Bezoekers kunnen de aanbiedingen van bedrijven in hun regio vergelijken en een review schrijven.
Bedrijven ontvangen bovendien een reactie als er een beoordeling geschreven is en kunnen hierop reageren. Zo gaan zij direct de dialoog aan met de klant. Al veel bedrijven maken gebruik van de kwaliteitsmeter als reputatietool. Sommigen hebben al meer dan 160 reviews! Een hoog kwaliteitscijfer zorgt voor meer vertrouwen en dus voor meer omzet.

Zo werkt Allebedrijvenin

De facts
Maandelijks worden tussen de 1,5 en 2 miljoen unieke bezoekers bereikt op Allebedrijvenin.nl. De verwachting is dat dit mede door de nieuwe website in een hard tempo omhoog gaat. Per maand ontvangt Allebedrijvenin meer dan 6000 updates van bedrijven die hun bedrijfsgegevens verder aanvullen om hun online vindbaarheid te vergroten.

Met de lancering van het gratis plaatsen van aanbiedingen zijn er in 3 dagen al 1700 lokale aanbiedingen geplaatst. Er zijn meer dan 10.000 bestaande klanten die lokaal op de website adverteren.

Dit alles is slechts een tipje van de sluier: “Gebruikers kunnen medio 2011 nog veel meer van ons verwachten”, aldus Massimo Gagliotti van Allebedrijvenin.nl.

Wie is betrokken?
Allebedrijvenin BV wordt vanuit Gouda door een enthousiast team van 49 jonge mensen bemand. Het doel van de onderneming is om het MKB te helpen aan meer klanten. Allebedrijvenin krijgt veel input van bedrijven en consumenten, waarmee zij voortdurend haar diensten blijft optimaliseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*