Finstral Nederland en Meerhuis werken samen aan project Oostgaarde

Finstral Nederland en Meerhuis B.V. werken samen inzake de realisatie van het project Oostgaarde te ’s-Gravenpolder. In de tweede helft van 2011 wordt gestart met de bouw van de eerste 22 woningen van de 51 houtsysteembouw-woningen. Alle woningen worden voorzien van Finstral kozijnen en luiken.

 De nieuwe wijk Oostgaarde, aan de buitenrand van ’s-Gravenpolder wordt een aantrekkelijke locatie met louter witte woningen in een groene aankleding. Een romantische uitstraling met duurzame en onderhoudsarme woningen.

 Er worden 6 type woningen gebouwd en alle woningen zijn energiezuiniger dan de vereiste waarde vanuit de overheid. In de praktijk blijken deze houtsysteembouw-woningen gemiddeld nog een kwart minder te gebruiken dan de berekening volgens de wettelijke normering. Ook is 95% van het toegepaste materiaal recyclebaar. De woningen zijn dus zeer energiezuinig, hebben beduidend lagere energielasten en dragen bij aan een beter milieu. Daarnaast zijn ze enorm duurzaam vanwege de hoogwaardige kwaliteit materialen. Hierin hebben Meerhuis en Finstral Nederland elkaar dan ook zeker gevonden.

 Meerhuis B.V. uit Heinkenszand bouwt houtsysteembouw-woningen. Een geprefabriceerd casco met traditioneel gemetselde buitenmuren. Dit bouwsysteem staat garant voor een perfecte isolatie. Dit tezamen met toegepaste vloerverwarming, mechanische ventilatie en warmte-terugwinunit draagt bij een een optimaal binnenklimaat en lage energiekosten.

 Finstral Nederland uit Zutphen is leverancier van kunststof en aluminium kozijnen, deuren, serres, schuifpuien en dakkapellen. De kozijnen staan bekend om hun zeer goede isolatiewaarde en zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

Voor meer informatie: Finstral Nederland, Brinkhorst 21, 7207 BK Zutphen. Telefoonnummer 0575-538538, www.finstral-nederland.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*