Internetbureau Addvision lanceert nieuwe website

, , , ,

Website laten bouwenInternetbureau Addvision lanceert nieuwe website welke de eigen speerpunten duidelijk weergeeft:

– Website bouw door de specialist
– Gebruiksgemak als speerpunt
– Optimale vindbaarheid in zoekmachines
– Resultaatverbetering

Om dit te bereiken heeft Addvision een eigen CCMS systeem ontwikkeld. CCMS maakt het namelijk mogelijk om zelf uw site eenvoudig te beheren. Daarnaast is CCMS modulair uitbreidbaar, zodat de website met alle benodigde functionaliteit kan worden uitgerust. Een website laten bouwen door Addvision heeft de volgende voordelen:

Uitgebreide functionaliteit
Afhankelijk van uw doelstelling zal uw website de bezoeker bepaalde mogelijkheden bieden. Om deze mogelijkheden beschikbaar te maken kan CCMS uitgebreid worden met zo’n 25 verschillende modules. Voorbeelden van modules zijn: producten, talen, webshop, projecten en e-mailing.

Hoge score in zoekmachines
Vindbaarheid in zoekmachines is een must voor bijna alle websites. CCMS is ontwikkeld om optimaal vindbaar te zijn in zoekmachines. Hierbij wordt niet slechts gefocust op uw homepage, maar wordt er ook voor gezorgd dat vervolgpagina’s goed vindbaar zijn, zoals producten. Hierdoor is uw website op een groot aantal verschillende zoektermen goed vindbaar.

Vrijheid in vormgeving
Doordat in CCMS vormgeving en techniek van elkaar gescheiden zijn, legt het CCMS geen beperkingen op aan de vormgeving van uw website. Zo kunt u zich in de vormgeving focussen op de bezoeker!

Meer dan een krachtig CMS
Wij hebben alles in huis om uw website te maken tot een succes! Zo kunnen we u ondersteunen bij het schrijven van teksten die scoren. We kunnen u adviseren in het selecteren van de juiste zoektermen om vindbaar op te willen zijn. Of we kunnen uw website periodiek checken op mogelijke verbeteringen, zodat het resultaat van uw website doorgroeit. Zo haalt u met Internetbureau AddVision B.V. een partner in huis die met u meebouwt aan het maximale resultaat met internet! Een website laten maken door Addvision is daarom in alle opzichten de verstandige keuze.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*