LOGEER EN DAGOPVANG VILLA KAKELBONT WEEKEND EN VAKANTIEOPVANG VOOR KINDEREN ZONDER BEPERKING

VOOR WIE?

Papa en mama willen graag een weekendje eg of moeten werken! Of soms wordt het allemaal teveel en hebben de ouders ook rust nodig! Ook kinderen zonder beperking kunnen veel van de ouders vergen!

Ouders van schoolgaande kinderen die normaal geen opvang nodig hebben maar in de weekenden en/of vakanties vastlopen, kunnen nu met hun kind/eren terecht bij Villa Kakelbont. De opvang vindt plaat vanaf het park Emslandermeer zodat de kinderen echt het weekend/vakantie gevoel krijgen.

WAAROM DEZE OPVANG?

Zoals al eerder vermeldt, het is speciaal voor de weekenden/vakanties! Maar ook kan men volledig gebruik maken van de kinderopvangtoeslag omdat wij werken met gastouders die ingeschreven staan bij een gastouderbureau en dus geregistreerd in het landelijk register.

De kinderen kunnen vanaf vrijdag 16.00 uur terecht en zondagmiddag 16.00 uur orden ze weer opgehaald. Of anders in overleg.

Wij zullen gebruik maken van alle faciliteiten van het park en allerlei activiteiten organiseren die kinderen het echte weekend/vakantie gevoel geven.

Wij vangen kinderen op in de leeftijd van 4-13 jaar en bij voldoende belangstelling ook in de leeftijd van 0-4 jaar.

Per huis kunnen 5 kinderen opgevangen worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jolanda Bartelink

Schiplandweg 10

9551 SZ Sellingen

tel.nr. 0592-854874

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*