Samenwerking 20/20 vision en Document Dialog

, , ,

20/20 vision Europe, ontwikkelaar en leverancier van procurement management software (contract management, e-invoicing, budgettering) en Document Dialog, Solution Provider met totaaloplossingen voor het effectiever omgaan met documenten of documentstromen, hebben een samenwerkingsverband ondertekend.

Dennis Koorn van Document Dialog: “Voor Document Dialog zijn innovatieve, toekomstvaste, technologie, een volwaardig partnership en de optimale prijs/kwaliteitverhouding belangrijk bij de zoektocht naar een partner”. “De toegevoegde waarde van Document Dialog wordt door de keuze voor 20/20 vision nog sterker aangetoond”, aldus Stef DeVriese, Country Manager BeLux bij Document Dialog. Samen zijn zij het eens dat de samenwerking goed past in de strategie van Document Dialog om met leidende marktpartijen hun portfolio verder uit te breiden.

Maarten Anbeek, Sales Manager van 20/20 vision is tevreden met het samenwerkingsverband; “Document Dialog past precies in ons beleid om met vooraanstaande partners samen te werken. Daarnaast bevestigd de overeenkomst met Document Dialog onze internationale ambities”.

Sinds de oprichting houdt 20/20 vision Europe BV zich bezig met het implementeren van  systemen met als doel de optimalisatie van inkoop software, contractbeheer en geautomatiseerde factuurverwerking  software (elektronisch factureren). Haar ruime inzicht in administratieve processen, uitvoerige kennis van software en de planmatige projectaanpak stelt 20/20 vision Europe BV in staat de administratieve processen telkens te verbeteren.

Document Dialog is onderdeel van een groep van zelfstandige organisaties met ieder een eigen specialisatie op het vak- en kennisgebied van documentoplossingen. Zowel papier als digitaal. Binnen de groep zijn de Document Dialog-organisaties in Nederland en België/Luxemburg actief in de rol van Solution Provider van documentoplossingen. Als Solution Provider adviseren de mensen van Document Dialog op drie domeinen binnen een organisatie waar het gaat om documentoplossingen- en stromen: input management, document management en output management.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*