Toename kunstgras gebruik in tuinen en het openbaar

Een producent van technisch textiel in Europa en de Verenigde Staten maakte onlangs bekend, de productie capaciteit van kunstgras te hebben vergroot. Dit kunstgras producent profiteert van de toegenomen vraag naar kunstgras en vezels van kunstgras. In 2010 bleef de productiecapaciteit van het bedrijf bij de vraag. Door de uitbreiding van de productie capaciteit van kunstgras voor kunstgrasland in Europa en Amerika zal het bedrijf de grote vraag naar kunstgras kunnen voldoen.

Kunstgras wordt gebruikt voor sportvelden zoals voetbalvelden, trapveldjes, golfbanen, hockeyvelden, gazons, tuinen en landschapsinrichting. De interesse voor landschapsinrichting is aan het toenemen wegens het duurzame eigenschap van kunstgras. Kunstgras leggen we steeds vaker omdat het onderhoudsvriendelijk is, ook kan er bespaart worden op water, kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn overbodig. Gezien de milieuoverwegingen neemt het gebruik van kunstgras in tuinen en openbare plaatsen alleen maar toe.

Wilt u ook kunstgras laten leggen? Klik dan op deze link: http://www.kunstgrasland.nl/kunstgras/21-kunstgras-aanleg-en-onderhoud

Deze kunstgrasproducent is tevens leverancier van materialen voor de lucht- en ruimtevaart en de defensiesector.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*