Unacle verzorgt Linux-trainingen voor opleider Master it Training

Nieuwegein, 6 april 2011 –Unacle, een onafhankelijke expertiseleverancier op het gebied van beheer en advies voor Unix-, Linux- en Oracleomgevingen, is een samenwerking aangegaan met Master it Training, het trainings- en opleidingsinstituut voor systeem- & netwerkbeheer, software development en kantoorautomatisering. De bedrijven zijn overeengekomen dat Master it Training  voor al haar Linux-trainingen gebruik maakt van de kennis en expertise van Unacle. De eerste maatwerk Linux-training voor een aantal systeembeheerders van Delta Lloyd is al succesvol verlopen. Unacle zal het aankomende jaar nog zes trainingen voor Master it Training verzorgen.

Doordat veel bedrijven de afgelopen jaren de overstap hebben gemaakt naar stabiele Unix-, Linux- en Oracleomgevingen, is de vraag naar expertise, consultancy, maar ook training navenant toegenomen. De trainingen van Unacle variëren van workshops tot volledige certificering en vinden plaats bij Unacle of bij de opdrachtgever op locatie. Het voordeel van maatwerktrainingen bij bedrijven is dat deze de juiste oplossingen bieden voor hun specifieke IT-omgeving.

Het open sourcebesturingssysteem Linux wordt door steeds meer bedrijven gebruikt omdat de software toegankelijk en flexibel is. Linux-expertise is bovendien gewenst omdat veel webgebaseerde applicaties, die in toenemende mate onderdeel uitmaken van bedrijfsnetwerken, op deze software gebaseerd zijn. Unacle heeft jarenlange kennis en ervaring opgebouwd rond Linux en is daarom volgens Master it Trainingen de partner bij uitstek voor het verzorgen van Linux-trainingen.

Mark Bieckmann, commercieel directeur van Master it Training, is enthousiast over de samenwerking: “Onze trainingsexpertise is enorm uitgebreid, maar als het gaat om Linux-specialisaties besteden we deze graag uit aan Unacle. Dankzij hun rijke ervaring met dit besturingssysteem weten zij precies wat van belang is voor systeembeheerders. De praktijkgebaseerde Linux-kennis resulteert niet alleen in een certificaat, maar is vooral van grote waarde op de werkvloer. Klanten waarderen dat de trainingen op maat gemaakt zijn en op locatie gegeven kunnen worden. Ik verwacht dat deze nieuwe samenwerking zeer succesvol zal zijn.”

 

 

Over Unacle

Unacle detacheert technische specialisten, beheerders en consultants op het gebied van opslag, virtualisatie, databases en besturingssystemen. De professionals die Unacle detacheert zijn gecertificeerd en met zorg geselecteerd op hun begrip van systeemarchitectuur, softwareomgevingen en de bedrijfsactiviteiten en –doelstellingen van klanten. Daarnaast adviseren de consultants van Unacle hierover zodat klanten op deze oplossingen kunnen bouwen. Om de kennis van systeembeheerders en consultants op het hoogste niveau te krijgen en te houden, verzorgt Unacle ook trainingen en certificeringprogramma’s van verschillende leveranciers. De hoogwaardige specialisatie en leveranciersonafhankelijkheid maken Unacle tot een waardevolle partner voor high-end IT-organisaties. Bezoek voor meer informatie: www.unacle.nl

Over Master it Training; better training, better people
Master it Training verzorgt sinds 1999 trainingen en opleidingen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering. Het aanbod is breed en bestaat uit ruim 650 verschillende titels. Dankzij een uniek 100% maatwerk leersysteem en een flexibele, klantgerichte manier van werken, hebben inmiddels vele bedrijven en organisaties gekozen voor de kwaliteit van Master it Training. Master it Training beschikt over eigen trainingslocaties in Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Bezoek voor meer informatie: www.master-it.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*